Fyll på ditt hemmaspa
med vardagslyx

Tips till mys i hemmaspa:et!

Vissa tycker bättre om att ha lite "hemmaspa" än att gå till en salong, man kanske inte har tid eller råd eller möjlighet att komma iväg. Image Skin Care har suveräna produkter som man lätt kan jobba med hemma. Det finns sköna rengöringar och masker mm som passar alla olika hudtyper. Ormedic- serien är ett exempel, den är dessutom helt organisk. Produkterna doftar underbart gott och passar alla hudtyper, även de som är känsliga. Inga av produkterna som ingår i Image Skin Care innehåller parabener (ett ämne i konserveringsmedel) som det visat sig att väldigt många är känsliga mot.

Skäm bort huden med ett skönt och effektivt serum! Läs mer om olika serum som passar bra just under hösten.

Vital C - Hydrating anti-aging serum, ett krämigt serum som doftar apelsin och är extremt mjukgörande. Lugnar och dämpar rodnad.

Ormedic - Balancing antioxidant serum, passar känslig hy som blir lätt irriterad, samt blandhy. Rekommenderas till män.

Ageless - Total anti-aging serum, ger fukt och "slätar" till huden, innehåller ämnen som motverkar och dämpar linjer och rynkor. Bäst för en blandhy.

The MAX - The Max serum, ett fuktgivande anti-rynk serum som innehåller äppelstamceller. Extremt uppstramande, effekten påstås vara som en lätt botoxinjektion.

Clear Cell - Acne lotion, mycket populärt serum för alla grader av acne samt oren och fet hy. Otroligt effektivt! Dämpar och förebygger acne och pormaskar.

I de olika produktserierna finns även effektiva och härliga ansiktsmasker att välja mellan. Ring eller titta in på ett besök så gör jag en analys av din hud och rekommenderar vilken av Images produkter som passar just dig bäst!